Sámántánc

Sámántánc

Az erő visszaszerzése

2016. július 10. - sámántánc

Sokan panaszkodnak arra, hogy erőtlenek, fáradtak.....ez sajnos teljesen természetes hiszen az idők során rengeteg energiánkat hagyjuk hátra különböző helyzetekben, helyeken, embereknél.

Egy ősi mexika technikával vissza tudjuk hívni az Erőnket és vissza tudjuk küldeni másoknak a saját nálunk hagyott energiájukat. Tudom rengeteg ilyen technika van....és mi magyarok hordoztuk is ugyanezt a tudást...csakhát a kereszténység tett róla, hogy nálunk ezek a technikák teljesen feledésbe merüljenek és ha maradt is valami azt értéktelennnek tekintsék az emberek.

625526_553374284713831_473188141_n.jpg

A mexikák gyakorlata, amit ők összegzésnek hívnak:

Az összegező gyakorlat abból áll, hogy felidézünk mindenkit, akivel valaha is találkoztunk, az összes helyet, amit láttunk és minden érzésünket, amit életünkben éreztünk, a jelennel elkezdve, egészen visszamegyünk a legkorábbi emlékekig, aztán tisztára söpörjük egyiket a másik után a söprő légzéssel.

Amikor megvan az emlék ahonnan szeretnéd az energiákat visszahívni fordítsd balra a fejed és a szándék erejével szív magadhoz az összes otthagyott energiádat lélegezz az orrodon keresztül...akár láthatod is, ahogy kioldódnak az emberekből, a környzetből az energiáid és visszatérnek a testedbe, amikor már nem tudsz több energiát beszívni fordítsd a fejed jobbra és szájon át küld vissza azokat az energiákat amik nálad ragadtak és nem a tieid, küld vissza az emberek, helyzetek nálad ragadt energiáját, láthatod is, ahogy a testedből energia rendszeredből ezek az energiák távoznak.

Ha érzed, hogy van még a helyzettel kapcsolatban benned érzelem...bármi ami fogvatart...lélegezz be balra a saját energiáidat és utánna jobbra ki azokat amik nem tartoznak hozzád...tedd ezt mindaddig amíg találsz valamit...tudni fogod. Azzal zárod a gyakorlatot, hogy az utolsó kifújás után lélegzetvétel nélkül hirtelen balra és utána jobbra fordítod a fejed...szinte söprést végzel, felkavarod az összes energiát és a helyére rendeződnek.

Nagyon fontos, hogy a szándék folyamatosan ott legyen a belélegzésnél, hogy mindent visszahívsz ami a tiéd...és a kilélegzésnél, hogy mindent elengedsz ami nem a tied, menjen vissza oda akié, vagy amijé. Amint minden részlet a helyén van akkor csináld a söprést lélegzetvétel nélkül balra, majd jobbra.

A szándékod nagyon fontos ha egy szobára emlékszel ahol emberek is vannak, akkor szívd be a falakból, a bútorokból az emberekből az otthagyott energiáidat és ezt nem csak a rossz emlékellel kell megtenni az energiákat a kellemes emlékeknél is ott hagyjuk.

Nőknek különösen fontos, hogy minden szexuális kapcsolatukból hívják vissza az energiájukat.

Az embereknél a szexuális egyesülés célja az utód létrehozása, de van egy másik egy másik rejtett funkciója is, hogy folyamatos energiaáramlást biztosítson a férfiaknak a nőkön keresztül. A férfi egy jellegzetes energiaszálat hagy a nő méhében, ez egy fonalszerű képződmény, ezen keresztül szívják el az energiákat...ennek ők sincsenek tudatában, mint ahogy a legtöbb nő sem. Az energiaszálak amik a nemi egyesülés alatt kerülnek a női testbe, folyamatosan aktívak még évek múltán is. Ez természetes dolog, hiszen az útódok így öröklik tovább az apához való kötődést, de a mai világban amikor több nemi kapcsolat is van a nők életében sok szálon keresztül táplálhat még olyan férfiakat akik már rég nem is tartoznak hozzá. Fontos, hogy a nők megszakítság ezt az energiaelszívást és visszahívják az elvesztett erejüket ezektől a férfiaktól.

 

 

Sok saját visszaszerzett erőt kívánok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samantanc.blog.hu/api/trackback/id/tr998878948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása