Sámántánc

Sámántánc

A tudat teremtő ereje- új fogak

2016. július 06. - sámántánc

Kisgyerekként természetes számunkra, hogy kihullanak a fogaink és új fogak nőnek a helyére. Vajon nem lehetséges, hogy ezt az információt újra aktíváljuk a testünkben?

 

Az új fogak növesztése olyan funkció a testben ami jelenleg mélyen alszik, mert a kollektív tudatban az a hiedelem, hogy ez nem lehetséges, nagyon elterjedt.

Mi van akkor ha ez a hiedelem arra vár, hogy sokan felülírják azt...mint ahogy már annyi más szervvel is megtették az emberek...hiszen már regenerálnak szerveket, újra nővesztenek hiányzó testrészeket. Ha másoknak sikerült már legalább egyszer Te akkor miért lennél kívétel...és miért ne lehetnél Te az első bármiben aki átírja a kollektív tudatot?

Holnap fel kell a nap...nem hiszed, hanem tudod...ugynígy nem hinned, de tudnod kell, hogy az új fogak növesztése egy természetes dolog, amire csak vissza kell emlékeztetni a testet.

 

Egy dolog akadályozhat meg ebben...ha elhiszed azt a hiedelmet, hogy ez nem lehetséges, hogy ez hülyeség...akkor ez a cikk nem is Neked szól....azon keveseknek szól akik képesek véghezvinni amiért itt vannak ...Ők a kollektív tudat rombolói...akik olyan gigászi erőkkel rendlekeznek, hogy bármit át tudnak írni ebben a valóságban...hogy azútán a többiek is ebből a tudatosságból kiíndulva képesek legyenek rá.

 

Hát akkor készen állsz?

Ez egy módszer a sok közül amit használhatsz, de lehozhatsz teljesen más módszereket is...és miért ne Te lehetnél az (?) aki az új információkkal felülír minden dogmát és elképzelést?

 

A kollektív tudat ugyan erős, de soha nem felejtsd el Te erősebb vagy...ezért folyamatosan tartsd a tudatodba, hogy most éppen felülírod azt a fogak újranövesztésével...ez kb egy hónapig tartó folyamat...addigra meg kell jelennie a fogduzzanatnak az ínyedben és elkezd nőni a fogad.

A legfontosabb ne engedd, hogy bárki is megingasson, hogy képes vagy teljesen új fogsort építeni a tudatoddal. Ha azt mondják te kicsi vagy még...nem érsz fel a kilencedik dimenzióig...ne higgyj nekik, mert Te minden dimenzióban ott vagy csak eddig nem tudtad...viszont most már tudatos vagy rá és csak önmagadban hiszel az összes dimenzióban meglévő lényednek.

Napi 10-30 percet szükséges foglalkozni a fognövesztéssel vizuálisan is.

A videó végigvezet mit tegyünk:

 

Koncentrálni kell a fogak gyökereire...szinte érezni lehet a nyomást ahogy a fogmagocskából kikel az új fog.

 

 

Egy másik videó ami szintén segíthet:

Napi szinten ha lehetséges reggel, délután, este érdemes megnézni a videót, hogy az elején rögzüljön a kívánt állapot....viszont szinte egész nap tudatosítjuk, hogy növekedésnek indultak a fogaink.

 

forrás:

http://youryoga.org

www.vegtelenforras.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://samantanc.blog.hu/api/trackback/id/tr358870360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása